Saturday, June 27, 2015

Λίγες σκέψεις για το δημοψήφισμα.

Μας έπιασε στον ύπνο χθες ο κ.Τσίπρας. Δημοψήφισμα λοιπόν! Εεεενταξει, μεταξύ μας πάντα εάν έχεις κάτι τύπους με πλακάτ στον Σύνταγμα μέρα-παρά μέρα να διαδηλώνουν για να κάνεις συμφωνία για 13 δις κάτι σπάει μέσα σου και κάτι σπάει
και απέξω σου. Η εικόνα της κυβέρνησης κυρίως. Γιατί είναι τελείως διαφορετικό να διαδηλώνουν το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ που διαδηλώνουν για τα πάντα και αλλιώς να βλέπεις κόσμο να διαδηλώνει με τον Άδωνη και τον Δένδια. Καλώς ή κακώς αυτούς τους ανθρώπους οι Ευρωπαίοι τους ξέρουν (Β' Αθηνών είσαι υπεύθυνη για το ότι η Ευρώπη ξέρει τον Άδωνη). Δεν μπορεί να πει ο Τσίπρας ότι εκπροσωπώ όλον τον ελληνικό λαό. Τότε γιατί αυτοί διαδηλώνουν; Όποτε τι μένει να κάνουμε δημοψήφισμα. Να έχει κάτι στα χέρια του. Όριστε κύριοι και κυρίες! Ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο. 

Θεωρώ ότι έχουμε ήδη ψηφίσει για το δημοψήφισμα από την στιγμή που εκλέχθηκε η τωρινή κυβέρνηση. Είπαμε δεν μπορούμε άλλο. Δεν βγαίνουμε. Και δεν την βγάζουμε κιόλας.
 

Τώρα θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες ο τραγέλαφος. Η πλευρά που διαδήλωνε θα προσπαθήσει να μας πείσει ότι δεν ξέρουμε τίποτα (Τζον Σνόου ο Ελληνικός Λαός-Λέτε να μας φάει η Φρουρα και θα έρθει η δραχμή κόκκινη μάγισσα να μας σώσει;) και θα βγούνε και θα πούνε και θα πούνε. (Μέχρι και ο Κώστας Καραμανλής έσπασε την σιωπή του. Μάλλον του τελείωσε το παγωτο) 
 Εντωμεταξύ η κυβερνούσα πλευρά θα ουρλιάζει ότι ο λαός πρέπει να αποφασίσει, αυτό που λέει εκείνη. 
Την ίδια στιγμή ουρές στα ΑΤΜ! Εγώ δεν μπορώ να πάω στο ΑΤΜ γιατί έχω κάπου στα 2 ευρώ στον λογαριασμό μου και δεν μπορώ να τον αδειάσω. Αμα είσαι φτωχός όλο προβήματα είσαι. 

Σημαντικό είναι την άλλη Κυριακή να πάμε να ψηφίσουμε. Το τι θα ψηφίσετε δεν μπορώ εγώ να σας το πω. Βασικά καθίστε και σκεφτείτε.  Και το πιο σημαντικό εάν δεν πάτε να ψηφίσετε την Δευτέρα μην βγάλετε άχνα γιατί και απολιτίκ και με άποψη δεν γίνεται. Δεν γίνεται τον ένα μήνα να μην ξέρεις ποια είναι η Κωνσταντοπούλου και τον άλλον να βρίζεις το σύστημα. (Τι ωραία λέξη αυτό το σύστημα για όλα φταίει) 

Τα καλά νέα είναι ότι σε 50-70 χρόνια (οπτιμίστρια είμαι-πιστεύω θα υπάρχει ακόμα Ελλάδα) θα είμαστε ΣΟΣ για τις πανελλήνιες!!

No comments:

Post a Comment

Αξιολογήστε μας, σχολιάστε μας, ή απλά γράφτε μας κάτι